JOHN

John  is sinds begin jaren 90 als Acteur betrokken bij tal van projecten, zowel als acteur als regisseur van dinershows en bedrijfsprojecten. Na de eerste opdracht voor de opera Aida in 1993 volgde snel meerdere kleine Theaterprodukties en live projecten. Na een Cameragericht opleidingstraject bij Theaterschool “De Trap” in Amsterdam ging John meer de richting in van Closeact en opdrachten voor commercials waarbij hij zowel Serieuze als humoristische rollen vertolkte.

Gaandeweg werd hij de allround acteur die inzetbaar was voor zeer uiteenlopende rollen en waarbij vaak beroep werd gedaan op zijn grote inlevings- en improvisatievermogen en trad hij vaak op als een bevlogen presentator van live-events.

Niet lang daarna nam hij ook de rol van Regisseur op zich in een aantal eigen  dinnershows en op Centerparcs. Hierdoor kwam hij ook in aanraking met tal van specialiteiten zoals vuurspuwen, zingen en paardrijden.

Op dit moment werkt John aan een educatief project over de  70's waarbij hij op zoek gaat naar de mooiste elementen van de jaren 70. een tijd die hem na aan het hart ligt. Met het Youtube project "Johnny gaat Vintage" neemt hij de kijker mee in de adembenemede jaren 70 van de vorige eeuw. 

 De compilatie hieronder zijn overwegend eigen produkties en projecten

 

Geschiedenis van events

sorry voor de kwaliteit van de video's maar we hebben zo'n plezier gehad.

Maak jouw eigen website met JouwWeb