Muzikaal Animatief duo John & Rani.

John en Rani zijn in geen enkel opzicht een normaal muzikaal duo. Ze vormen een muzikaal-animatief duo dat gespecialiseerd is in het “Feelgood” moment. Dat wil zeggen dat ze geen Allround band zijn die allerlei verzoeknummers ten gehore kan brengen maar een prachtig pallet van 70's en 80's evergreens en popsongs aanbieden dat altijd live word gespeeld. Daarbij word ook veel aandacht besteed aan het visuele aspect.

Veel belangrijker is de functionaliteit van het duo. Als Acteur, regisseur en presentator heeft John met heel veel situaties te maken gehad. En deze ervaringen neemt hij allemaal mee als ze als muzikaal duo op uw evenement komen. Ze staan graag aan de deur om uw gasten te ontvangen maar nemen net zo makkelijk een deel van de presentatie voor hun rekening. Soms gaat iets niet zoals gepland en dan zijn ze op hun best. Flexibel en uiterst inventief kan een situatie worden opgevangen en opgevuld met muziek en aandacht voor uw gasten. John en Rani zijn altijd 100% live en draadloos in het publiek of in de spotlights op het podium. Ze zijn altijd een blikvanger op uw evenement.

RANI:

Speelt op energieke wijze haar grote ritmische slaggitaar en vormt de muzikale basis van de songs. Als 2e stem ondersteund ze John.

JOHN:

Heeft als mondharmonicaspeler meermaals op toonaangevende festivals gestaan en speelt zijn Sydell harmonia's op zeer bijzondere wijze. Zijn grote stembereik maakt van elke song iets onvergetelijks

 

Een kleine impressie van wat John en Rani voor U zouden kunnen betekenen, Voor meer informatie en Persberichten kunt U de officiële website bezoeken.

www.ridderhart.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb